Descriere Generala

- Urmatorii termeni si conditii se aplica tuturor pasagerilor care fac rezervare de pe toate site-urile Christian Transfers fara exceptie.
- Toti pasagerii care fac rezervare se considera īn mod automat ca au citit si acceptat toti termenii si conditiile de mai jos.

1 - Christian Transfers este proprietatea Christian transfers Ltd. Firma este īnregistrata īn Londra, UK cod unic: 10137098.
2 - Transferurile pentru rezervarile efectuate pe site-urile noastre se efectueaza cu masinile proprii sau ale subcontractorilor nostrii.
3 - Programul office-ului nostru pentru preluarea comenzilor este de zilnic 08.00 - 20.00 GMT, ora Londrei.
4 - Programul efectuarii transportului este Non Stop in concordanta cu rezervarile transferurilor private sau cu programul curselor regulate afisat pe site. Transferurile private se efectueaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamāna, 365 de zile pe an, cu exceptia zilelor libere legale cum ar fi de Craciun, Revelion si Sarbatilor Pascale.

Termeni si conditii pentru preturi si plati

1 - Toate preturile afisate pe site sunt īn Euro.
2 - Pentru toate rezervarile facute pe site-ul nostru platile se efectueaza īn avans.
3 - Platile pot fi efectuate online prin card, transfer bancar cu OP sau foaie de varsamant.
4 - Companiile care au contract semnat cu firma noastra platesc la sfārsitul lunii, sau de doua ori pe luna, pentru toate transferurile din perioada anterioara de calcul īn euro prin transfer bancar.
5 - Pentru toate serviciile de transport rezervate si achitate pe site-ul nostru veti primi factura prin e-mail la cāteva zile dupa rezervare. Chitanta se emite automat īn momentul platii on-line si vine catre dvs sub forma de email trimis de la procesatorul de plati prin card Word Pay
6 - Toate preturile de pe site sunt finale. Un comision de 5% din pretul afisat (pentru acoperirea costului de plata online cu cardul), se adauga īn etapa finala de rezervare si adunat la momentul platii. Acest comision este parte din pretul de transfer.
7 - Preturile raman neschimbate pentru preluarile tārziu īn noapte, la sfārsit de saptamāna si de sarbatorile legale, daca ati primit o confirmare īn acest sens.
8 - Toate preturile pentru transferurile din afara UE pot fi recalculate atunci cānd conditiile sunt diferite.

Termeni si conditii pentru rezervari

1 - Toate rezervarile si platile trebuie facute on-line pe site-ul nostru folosind meniul din stanga site-ului.
2 - Toate transferurile pentru rezervarile facute la firma noastra se vor efectua cu masinile noastre proprii sau ale subcontractorilor, precizari care le primiti in confirmarea finala trimisa la adresa de e-mail inregistrata de dvs in rezervarea initiala.
3 - Orice modificare pe care o doriti pentru una din rezervarile dumneavoastra trebuie sa fie facuta on-line cu un reply/raspuns la e-mailul original cu rezervarea dvs. fara a schimba titlul original al e-mailului.
4 - La momentul rezervarii este obligatoriu pentru fiecare pasager sa ofere un numar de telefon mobil valabil la momentul transportului.

Termeni si conditii pentru anulari/reprogramari rezervari

1 - Puteti reprograma un transfer pentru o alta data / ora cu cel putin 48 de ore īnainte, doar in limita locurilor libere disponibile.
2 - Puteti anula o rezervare cu cel putin 48 de ore īnainte.
3 - In cazul in care doriti anularea cu mai putin de 48 de ore īnainte rambursarea platii nu mai poate fi efectuata

Termeni si conditii pentru anularea unei plati pentru o rezervare

1 - Nu puteti anula o plata daca transferul a avut deja loc.
2 - Puteti anula o plata īn orice moment NU mai tārziu de 48 de ore īnainte de transfer / transfer cu rambursare de 90%. 10% din plata reprezinta costurile transferurilor bancare si nu pot fi rambursate./br> 3 - Anularea unei plati cu mai putin de 48 de ore la rezervarea transferului va duce la o taxa de 100% din suma īn cauza. Nicio rambursare nu este posibila īn aceasta situatie
4 - Īn caz de NO SHOW sau anulari facute mai putin de 48 de ore īnainte de preluare, plata efectuata īn avans pentru rezervare este NON-REFUNDABILA.

Termeni si conditii generali pentru toate modurile de transport

1 - Nu este permis fumatul, mancatul sau consumul bauturilor alcoolice, in mijloacele de transport.
2 - Furnizorul principal si subcontractorii sai īsi asuma īntreaga responsabilitate pentru rezervarile complete cu plata completa pentru operarea transferurilor.
3 - Promitem ca toate serviciile de transfer pe care le achizitionati de pe site-ul nostru web vor fi efectuate cu o īndemānare si o īngrijire rezonabila si, īn masura posibilului, īn conformitate cu acordul nostru. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura ca toate materialele si informatiile publicate pe site-ul nostru web sunt exacte, īnsa, din pacate, apar erori si ne rezervam dreptul de a rectifica aceste erori īnainte de confirmarea rezervarii.
4 - Toti pasagerii sunt obligati sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile aplicabile din Legea Transporturilor Romānia si toate celelalte tari īn care vor calatori īn masinile noastre.
5 - Pasagerii sunt obligati sa respecte regulile impuse, documentele de intrare si reglementarile vamale, financiare si administrative ale tariilor tranzitate.
6 - Furnizorul principal si subcontractorii sai nu īsi asuma nicio responsabilitate īn cazul īn care pasagerul nu respecta aceste prevederi. Īn cazul īn care unul sau mai multi pasageri sunt retinuti din diferite motive( formalitati de trecere a frontierei, bagaje ilegale) timpul de asteptare este de 30 minute dupa care masina isi va continua calatoria.
7 - Furnizorul principal si subcontractorii sai nu īsi asuma nicio responsabilitate pentru īntārzierile de transport si pierderile suferite de pasageri ca urmare a acestor īntārzieri. Timpul de sosire depinde de timpul de asteptare la frontiera si de traficul pe sosea.
8 - Furnizorul principal si subcontractorii sai nu īsi asuma nicio responsabilitate pentru rezervarile incomplete sau neachitate si nu au obligatia de a rezerva masina sau de a opera aceste transferuri.
9 - Furnizorul principal si subcontractantii sai īsi rezerva dreptul de a refuza serviciul clientilor aflati sub influenta bauturiilor aloolice sau a substantelor interzise sau agresivi.
10 -

Termeni si conditii generali pentru transport privat cu Taxi si/sau Minivanuri

1 - Īn transportul privat clientul stabileste timpul, locatia, punctul de plecare si destinatia.
2 - Preturiile sunt per masina.
3 - Īn cazul īn care zborul este īntārziat, serviciul dvs. de transfer va fi modificat automat, iar taxiul va va colecta īn momentul revizuirii. Va rugam sa retineti ca se pot aplica si alte suplimente de noapte pentru sofer.
4 - Daca zborul dvs. este decalat, vom face eforturi rezonabile pentru a rearanja un transfer pentru a va colecta de la aeroportul de destinatie initial, la ora revizuita de aterizare. Īn cazul īn care notificarea privind intarzierea zborului este efectuata pentru tarziu, este posibil sa trebuiasca sa rezervati un alt taxi si sa platiti taxe suplimentare.

Termeni si conditii generali pentru transport Shuttle/Shared

1 - Vehiculul de transport va fi impartit cu alte persoane.
2 - Preturile mentionate sunt per persoana si nu per vehicul.
3 - Pe rutele de transport īn comun clientii trebuie sa isi adapteze programul conform traseului ales si nu invers.
4 - Clientii trebuie sa se prezinte in statia de autobuz. Statiile sunt publice pe paginile de program din continutul site-ului.
5 - Furnizor principal si subcontractorii sai nu au nici o responsabilitate privind preluarea sau debarcarea clientilor la adresele acestora, daca nu a fost transmisa aceasta optiune īn e-mailurile de confimare.
6 - Pasagerul care rezerva un bilet de calatorie pentru un alt pasager este responsabil fata de Furnizorul principal de servicii si transportatorii sai de orice paguba produsa de acesta din urma.
7 - Copiii sub 18 ani trebuie sa calatoreasca insotiti de un adult. Copiii sunt acceptati la bordul autocarelor numai supravegheati de catre adulti sau in cazul in care detin un act notarial care dovedeste acceptul parintelui sau tutorelui pentru efectuarea calatoriei si numai daca tara de destinatie si/sau tara tranzitata in timpul calatoriei si Conditiile Generale de Transport ale Furnizorului principal de servicii permit acest lucru.
8 - Este interzisa folosirea aparatelor de radio, a casetofoanelor, a mini-televizoarelor, a camerelor video sau a instrumentelor muzicale in autocar. Folosirea unui walkman, CD player sau laptop este permisa numai daca volumul sunetului este potrivit la un nivel astfel incat sa nu deranjeze ceilalti pasageri.
9 - Calatorii trebuie sa se abtina de la: deteriorarea sau murdarirea autocarului, consumarea bauturilor alcoolice, obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj in indeplinirea in bune conditii a muncii lor, cauzarea de neplaceri sau disconfort calatorilor din autocar sau altor participanti la trafic.
10 - Comportamentul care nu se conformeaza sau nu tine seamna de aceste prevederi ale regulamentului da dreptul Furnizor principal de servicii sau companiei autorizate sa efectueze transportul sa interzica pasagerului efectuarea sau continuarea calatoriei, fara dreptul la o despagubire sau rambursare a pretului biletului.
11 - Transportatorul are dreptul de a refuza transportul sau de a-l intrerupe fara dreptul la o despagubire sau rambursare a pretului biletului, in urmatoarele cazuri: 1 - pasagerul incalca legile existente pe teritoriul Romaniei, Bulgariei, Ungariei, Austriei, Germaniei sau pe al celorlalte state prin care calatoreste, 2 - este intr-o stare care indica o boala contagioasa, 3 - are un comportament necivilizat in autocar sau fata de ceilalti calatori si pune in pericol siguranta celorlalti calatori tulburand astfel calatoria.
12 - Este interzis fumatul in autocarele si toate mijloacele de transport ale Furnizorului principal de servicii. Suntem acoperiti de lege sa cerem calatorilor care incalca aceasta regula sau sfideaza cererea de a nu fuma, sa coboare imediat din autocar fara dreptul la o despagubire sau rambursare a pretului biletului.
13 - In cazul opririlor regulate de pe traseu, calatorii trebuie sa se intoarca la autocar in timpul anuntat inainte de oprire. In caz contrar, autocarul va pleca din statie fara calatorii neprezentati, Furnizorul principal de servicii si transportatorii sai neasumandu-si nici o responsabilitate pentru consecintele acestui fapt.
14 - Pe tot parcursul calatoriei, calatorul trebuie sa respecte conditiile si regulile de siguranta la bordul autocarului.

Protectia datelor si securitate

1 - Datele cu caracter personal nu sunt colectate la efectuarea unei rezervari pe site-ul nostru. Datele cardului de credit/debit sunt protejate de o conexiune securizate (SSL) īntre cumparator si computerul serverului de plata pāna la 128 biti. Puteti gasi mai multe informatii despre regulile de protectie a datelor pe pagina noastra Politica de confidentialitate.

Diverse

1 - Avānd īn vedere specificatiile tehnice ale Internetului nu putem garanta disponibilitatea tuturor modulelor de rezervare ale site-ul nostru īn orice moment. Daca clauze separate, sunt sau devin nevalabile, toate celelalte clauze ramān īn vigoare. Legea aplicabila este legea romāna. Locul de jurisdictie este Bucuresti.

Descriere finala

1 - Putem aduce modificari la acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp si sa postam noua versiune de pe site-ul nostru, īn urma careia orice utilizare a site-ului nostru va fi guvernata de aceasta ultima versiune. Trebuie sa verificati termenii si conditiile de pe site-ul web īn mod regulat. Conditiile care reglementeaza achizitionarea oricarui serviciu de transfer vor fi termenii īn vigoare la momentul comenzii dumneavoastra.
2 - Acesti termeni si conditii, īmpreuna cu formularul de comanda si instructiunile din metoda de plata, sunt īntregul acord dintre dvs si Christian Transfers.
3 - O persoana care nu este parte in acordul nostru si nu are nici o rezervare cu plata īn avans cu firma noastra nu are drepturi īn baza acestui contract.
4 - Acesti termeni si conditii, īmpreuna cu politica de confidentialitate, orice formular de comanda si instructiunile din metoda de plata, daca este cazul, īnlocuiesc toate celelalte versiuni ale termenilor si conditii aplicabile anterior, la utilizarea site-ul nostru si/sau vānzarea de servicii.