CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL DE REZERVARI.

Rezervarea online.

Orice client poate face rezervari si plati online pe site-ul nostru 24/7/365 (va recomandam sa faceti rezervarile cu 48 de ore īnainte ca transferul sa aiba loc, mai ales pentru zilele de sambata si duminica).

Procesarea rezervarilor.

Toate rezervarile sunt trimise transportatoriilor/subcontractoriilor nostri locali. Procesarea comenzi se face in functie de programului de lucru al fiecarei companii de transport subcontractoare.

Confirmarea.

Confirmarea rezervarii va fi trimisa in cel mai scurt timp. Pentru cursele regulate confirmarea disponibilitatii se va face doar dupa raspunsul primit de la firma subcontractoare. Programul de lucru este de obicei luni - vineri 09.00-18.00, sāmbata 10.00-13.00, duminica īnchisa.

Va vom trimite confirmarea disponibilitatii transferului prin e-mail (VA RUGAM VERIFICATI SI SPAM / JUNK FOLDER TOO).

UTILIZAREA MENIULUI - FORMULAR REZERVARI.

Pasul 1 - Alege tara.

Vedeti īn partea stānga a meniului - primul buton va indica "Tara" pentru punctul de plecare. Faceti clic pe acesta pentru a selecta optiunea dorita.

Alegeti punctul de plecare.

In continuare alegeti orasul sau aeroportul din lista, "Alegeti din aeroport sau oras" este butonul.

Alegeti destinatia.

Īn continuare, alegeti orasul sau aeroportul din lista "Destinatia dvs.". Daca cerinta dvs. nu este listata, va rugam sa utilizati formularul de contact si vom īncerca sa va oferim destinatia dvs. cāt mai repede posibil.

Alegeti transfer

Selectati felul transferului din lista - transfer doar intr un sens sau transfer dus/intors.

Selectati data si ora.

Alege data folosind butoanele din meniu sau facand clic pe calendar. Apoi selectati ora dorita. In cazul curselor regulate nu este necesara aceasta optiune. Programul curselor este fix si nu poate fi modificat. .

Selectati numarul pasagerilor.

Selectati numarul pasagerilor.

Alege-ti masina.

Dupa ce ati facut toate selectiile, masinile disponibile pentru acest traseu vor aparea in partea dreapta a site-ului. Alegeti masina cu un clic pe butonul din dreapta. Daca alegeti o cursa regulata va rugam sa alegeti optiunile, in cazul in care acestea exista. Daca doriti o cursa dus/intors faceti clic pe ambele calatorii ale masinii dorite. Apoi apasati butonul "Trimiteti-va masina si mergeti la urmatorul pas de rezervare".

Pasul 2 - Verificati rezervarea.

Va rugam sa verificati detaliile deja completate ce se regasesc in partea centrala a paginii. Daca exista greseli, va rugam sa va īntoarceti si sa le modificati conform cerintei dvs.

Completati datele personale - Nume sau companie

- Completati numele pasagerului sau al pasageriilor (de exemplu: John Briandth, Raluca Ionescu, Ivonse Larissa, daca sunt 3 pasageri).
- Pune-ti numele companiei īn spatiul urmator sau completati cu (-) daca calatoriti pe cont propriu.

Telefon si e-mail.

- Telefon - Va rugam sa puneti un numar de telefon valabil (INCLUSIV CODUL DE TARA) pe care īl veti avea asupra dvs. īn momentul calatoriei pentru a putea fi apelat īn caz de neconcordanta cu soferul;
- Email - Nu folositi e-mailurile AOL.com. Utilizati o adresa de e-mail valida īn care sa puteti primi confirmarea pentru rezervare si plata. Va rugam sa verificati si SPAM / JUNK FOLDER pentru confirmare.