Cititi si īntelegeti pe deplin aceasta parte ca parte integrala a site-ului nostru.

Cānd accesati site-urile noastre, faceti acest lucru īntr-o maniera anonima si nu sunteti īnregistrat pentru niciun serviciu on-line.

Ramāneti anonimi īn timp ce acestia efectueaza o cautare de oferte sau citesc informatii generale continute pe site-ul nostru si nu sunt īnregistrati pentru niciun serviciu on-line.

Cu toate acestea, folosim module cookie (identificatori de utilizator) pe site-urile noastre pentru a colecta informatii despre utilizarea site-ului. Informatiile, cum ar fi serverul la care este conectat computerul, de exemplu, tipul de browser (de exemplu, Netscape sau Internet Explorer) si daca ati raspuns la o reclama sau la un e-mail de la noi, este supusa colectarii si urmaririi globale . Aceste informatii sunt utilizate pentru a masura timpul de reactie pentru reclamele si ofertele de e-mail si politicile de marketing. Nu pastram informatii personale si informatii privind cartile de credit de la utilizatorul de internet.

Pentru a va oferi un produs sau un serviciu on-line, va putem solicita sa furnizati īn mod voluntar detalii personale, inclusiv adresa dvs. de e-mail si detaliile cartii de credit pentru corespondenta, īnregistrarea site-urilor web, efectuarea de achizitii sau participarea la -linie. Acest lucru ne va permite sa va oferim īn mod eficient un produs sau un serviciu, inclusiv urmarirea sau furnizarea de oferte de produse si servicii care va pot interesa.

Odata ce ati utilizat serviciul nostru on-line, putem combina informatiile despre utilizarea de catre dvs. a site-urilor noastre, inclusiv detalii despre cum si unde utilizati produsele si serviciile noastre, īn scopul personalizarii experientei dvs. on-line si prezentarii dvs. ofertele si actualizarile corespunzatoare atāt offline, cāt si on-line. De asemenea, folosim un modul cookie pentru a permite serverului nostru sa va recunoasca drept utilizator de servicii on-line al site-ului nostru atunci cānd reveniti pe site-urile noastre.

Īn ceea ce priveste accesarea site-urilor noastre, ne-ati autorizat sa folosim informatiile furnizate de noi, de exemplu, oferindu-va un serviciu, asigurānd facturarea corecta, masurarea interesului consumatorilor fata de diferitele servicii si informarea dvs. despre produse si / sau servicii. Pastram detaliile personale capturate īn fisierele automate pe care le pastram. Aceste īnregistrari sunt declarate Agentiei pentru Protectia Datelor. Daca ne furnizati adresa dvs. de e-mail sau ati facut-o īn trecut, putem trimite oferte la adresa respectiva. Aceste oferte se pot baza pe informatiile furnizate īn cadrul operatiunii initiale, īn sondaje, din informatiile care pot specifica preferintele de cumparare si stilul de viata, precum si informatiile disponibile din surse externe autorizate, cum ar fi furnizorii ?i companiile de marketing. Aceste oferte de po?ta electronica provin direct de la noi. De fiecare data cānd va trimitem e-mailuri, putem identifica informatii pe adresa dvs. de e-mail, cum ar fi daca puteti citi corespondenta prin e-mail īn format HTML, grafica īmbogatita etc. Daca adresa dvs. de e-mail este activata pentru HTML, putem va trimite un e-mail HTML cu grafica.

Retineti ca nu furnizam adresa dvs. de e-mail furnizorilor, dar va putem trimite oferte ca agent al acestor furnizori. De asemenea, retineti ca, daca beneficiati de o oferta din partea unui furnizor care a fost prezentata prin intermediul dvs. si deveniti clientul acestuia. Furnizorii pot dori īn mod independent sa va trimita oferte. Īn acest caz, trebuie sa le notificati separat daca doriti sau nu sa primiti ofertele viitoare. Scopul nostru este de a oferi oferte pe care le consideram relevante pe baza rezervarilor anterioare care le considera utile. Ofertele sunt pregatite si administrate īn conditii stricte, menite sa protejeze securitatea si confidentialitatea datelor personale ale clientului. Binenteles puteti solicita in orice moment intreruperea furnizarii de oferte .

Va oferim o modalitate usoara de a respinge ofertele de posta electronica. Desi unii clienti ne spun ca le place sa primeasca informatii despre aceste oportunitati proiectate cu atentie, recunoastem importanta acordarii de optiuni. Puteti alege sa nu primiti aceste oferte facānd clic pe locul corespunzator din corespondenta comerciala pe care o primiti. Toate ofertele de e-mail pe care le primiti de la noi va vor spune cum sa īmpiedicati transmiterea viitoarelor oferte prin e-mail. Īn plus, puteti seta sau modifica preferintele de e-mail on-line īn orice moment.

Prin prezenta, ne asiguram ca, nu vom contracta, nu vom furniza servicii sau nu vom trimite oferte minorilor.

La rāndul lor, minorii nu trebuie sa se īnregistreze pentru niciun serviciu prezentat pe site-urile noastre pe care navigheaza pe Internet si acceseaza site-urile noastre. De asemenea, le reamintim reprezentantilor legali sau tutorilor de datoria lor de vigilenta cu privire la minori. Gardianul legal trebuie sa ne notifice imediat daca constata ca un minor sa īnregistrat pentru orice tip de serviciu prin intermediul site-ului nostru pentru a ne permite sa anulam īnregistrarea corespunzatoare.

Va vom furniza datele personale pe care le detinem ori de cāte ori ni se solicita īn conformitate cu legislatia īn vigoare. Daca credeti ca informatiile pe care le avem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, va rugam sa ne scrieti. Daca aveti nevoie contactati-ne.

Trebuie sa stiti ca alte site-uri Internet pe care le accesati de pe site-ul nostru pot contine conditii privind confidentialitatea care difera de cele mentionate mai sus

Nu suntem raspunzatori pentru continutul sau conditiile unui site web afiliat.

Politica privind cardurile de credit.

Utilizarea cardului dvs. de credit pentru a face achizitii prin intermediul site-ului nostru web este o modalitate sigura de a plati transferurile de la aeroport - la fel de sigure ca ti rezervarea prin intermediul centrului nostru de rezervari telefonice./font>

Toate informatiile sensibile, inclusiv datele personale, precum si informatiile despre cartile de credit, sunt pastrate confidentiale prin utilizarea software-ului nostru de server securizat (SSL). Aceasta īnseamna ca informatiile pot fi schimbate numai īntre dvs. si site-ul nostru, si ca nici o terta parte nu poate accesa aceste date. Simbolul lacat al browserului dvs. arata care pagini sunt acoperite de acest sistem de securitate.

Nu retinem īnregistrari despre informatiile despre cartile de credit pe serverele noastre web dupa ce tranzactia a fost finalizata, de aceea va trebui sa introduceti detaliile dvs. de fiecare data cānd faceti rezervari prin Internet.