Inchiriere microbuz si minivan in Slovacia - Pick-up la Aeroporturile din Bratislava, Viena, Budapesta si Praga

aeroport bratislava

Daca aveti un grup organizat, nu ezitati sa comandati inchirierea unui minivan sau microbuz privat cu sofer.

Firma noastra va pune la dispozitie masini pentru orice tip de eveniment: transferuri la/de la aeroport, tururi oras, deplasari in toate orasele din Slovacia sau Uniunea Europeana, calatorii de afaceri, transport pentru delegatii, conferinte, vacante, teambuilding-uri pentru companii, excursii, diverse evenimente.

Pe teritoriul Slovaciei, va punem la dispozitie masini, de diverse tipuri si marimi, la tarife extrem de competitive si cu o confirmare in cel mai scurt timp posibil.

Ne puteti comunica bugetul alocat inchirierii mijloacelor de transport si noi va facem in cel mai scurt timp o oferta completa corespunzatoare solicitarii dumneavoastra. Conditiile inchirierii precum si raportul calitate-pret exceptional, fac din aceasta varianta o alternativa de luat in seama.

Toate masinile oferite de firma noastra se închirieaza numai cu sofer. Optional la cerere se ofera ghid in limba greaca, engleza, franceza, spaniola, germana.

bratislava centru orasului

Oferim de asemenea si posibilitatea de a inchiria microbuze, mininvan-uri sau masini mici pe teritoriul Europei in tari cum ar fi Ungaria, UK, Slovenia, Croatia, Serbia, Italia sau Germania.

Indiferent de motivul pentru care doriti inchirierea unui minivan sau microbuz va asiguram ca va fi o calatorie placuta.

Contactati-ne

Inapoi la lista

microbuz inchiriere cu sofer Disponibil in
AeroportBratislava
Bratislava
Aeroport Viena
Viena
Minivan 8 locuri

Microbuz 15 locuri


Disponibil la cerere
Microbuz 20 locuri

Autocar 50 locuri


Disponibil la cerere
Trimiteti cererea dvs.

Contact
bratislava castelul hrad castelul spirid castelul bojnice

Microbuz in Germania

Microbuz in Croatia

Microbuz in Romania

Microbuz in Ungaria

Microbuz in Austria

Microbuz in UK

Microbuz in Bulgaria

Microbuz in Serbia

Microbuz in Montenegru