Inchirieri microbuz cu sofer in Bulgaria - Aeroport Sofia

microbuz volkswagen crafter inchiriere cu sofer

Daca aveti un grup organizat, nu ezitati sa comandati inchirierea unui minivan sau microbuz privat cu sofer.

Firma noastra va pune la dispozitie masini pentru orice tip de eveniment: transferuri la/de la aeroport, tururi oras, deplasari in toate orasele din Bulgaria sau Uniunea Europeana, calatorii de afaceri, transport pentru delegatii, conferinte, vacante, teambuilding-uri pentru companii, excursii, diverse evenimente.

Pe teritoriul Bulgariei, va punem la dispozitie masini, de diverse tipuri si marimi, la tarife extrem de competitive si cu o confirmare in cel mai scurt timp posibil.

Ne puteti comunica bugetul alocat inchirierii mijloacelor de transport si noi va facem in cel mai scurt timp o oferta completa corespunzatoare solicitarii dumneavoastra. Conditiile inchirierii precum si raportul calitate-pret exceptional, fac din aceasta varianta o alternativa de luat in seama.

Toate masinile oferite de firma noastra se închirieaza numai cu sofer. Optional la cerere se ofera ghid in limba greaca, engleza, franceza, spaniola, germana.

Indiferent de motivul pentru care doriti inchirierea unui minivan sau microbuz va asiguram ca va fi o calatorie placuta.

Contactati-ne
microbuz volkswagen crafter inchiriere cu sofer

Oferim de asemenea si posibilitatea de a inchiria microbuze, mininvan-uri sau masini mici pe teritoriul Europei in tari cum ar fi Austria, Ungaria, UK, Slovenia, Slovacia, Serbia, Italia sau Germania.

Inapoi la lista

microbuz volkswagen crafter inchiriere cu sofer Disponibil in
Sofia
Aeroport Sofia
Minivan 1-8 locuri

Microbuz 1-16 locuri


Disponibil la cerere
Autocar 25-35 locuri

Autocar 40-50 locuri


Disponibil la cerere
Click aici

Contact

Microbuz in Germania

Microbuz in Croatia

Microbuz in Romania

Microbuz in Ungaria

Microbuz in Austria

Microbuz in Slovacia

Microbuz in UK

Microbuz in Serbia

Microbuz in Montenegru