Inchirieri autocare si miniautocare

transfer aeroport autocar

Daca aveti un grup organizat, nu ezitati sa comandati inchirierea unui minivan, microbuz sau autocar privat.

Firma noastra va pune la dispozitie masini pentru orice tip de eveniment: transferuri la/de la aeroport, tururi oras, deplasari in toate orasele din Romania, Bulgaria sau oriunde in Europa, calatorii de afaceri, transport pentru delegatii, conferinte, vacante in tara si strainatate, teambuilding-uri pentru companii, excursii, diverse evenimente, circuite turistice.

Ne puteti comunica bugetul alocat inchirierii mijloacelor de transport si noi va facem in cel mai scurt timp o oferta completa corespunzatoare solicitarii dumneavoastra. Conditiile inchirierii precum si raportul calitate-pret exceptional, fac din aceasta varianta o alternativa de luat in seama.

Toate masinile oferite de firma noastra se închirieaza numai cu sofer. Optional la cerere se ofera ghid in limba greaca, engleza, franceza, spaniola, germana.

Indiferent de motivul pentru care doriti inchirierea unui minivan, microbuz, autocar, va asiguram ca va fi o calatorie placuta.

Contacti-ne
transfer aeroport microbuz

Pe teritoriul Romaniei si Europei, va punem la dispozitie masini, de diverse tipuri si marimi, la tarife extrem de competitive si cu o confirmare in cel mai scurt timp posibil.

Oferim de asemenea si posibilitatea de a inchiria autocare, microbuze, mininvan-uri sau masini mici in tari cum ar fi Austria, Ungaria, Germania, Slovenia, Slovacia, Spania, Serbia, Italia si Franta, Croatia.